Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen vaihto- tai palautusoikeus. Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksesta tai vaihdosta pitää ilmoittaa ennakkoon JärviGolf Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse: info (at) jarvigolf.fi. Ilmoita asiakaspalveluun tilauksen tiedot, nimesi ja yhteystietosi, palautuksen tai vaihdon syyn, sekä palautustilanteissa tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusoikeus koskee myös viallisia tuotteita tai muuten virheellisen toimituksen korjaamista. Jos saamasi tuote on virheellinen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info (at) jarvigolf.fi.  Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tilauksen, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen peruuttamisesta tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen info (at) jarvigolf.fi.  JärviGolf Oy pidättää oikeuden perua tilaus. JärviGolf Oy palauttaa rahat asiakkaan tilille, jos tilaus peruutetaan. 

JärviGolf Oy, Niittyvillantie 5, 00730 Helsinki / Sähköposti: info (at) jarvigolf.fi / Y-tunnus: 2599620-3